Feragatname

Car Parking Multiplyer APK için Feragatname

Sitemizin feragatnamesi hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya sitemizin feragatnamesi hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize e-posta ile Contact@carparking.net.tr adresinden ulaşmaktan çekinmeyin.

Car Parking Multiplyer APK için Feragatnameler

Bu web sitesindeki tüm bilgiler – https://carparking.net.tr/ – iyi niyetle ve yalnızca genel bilgi amaçlı olarak yayımlanmaktadır. Car Parking Multiplyer APK, bu bilgilerin eksiksiz, güvenilir ve doğru olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu web sitesinde bulunan bilgilere dayanarak yaptığınız herhangi bir eylem tamamen kendi sorumluluğunuzdadır. Car Parking Multiplyer APK, web sitemizin kullanımıyla ilgili herhangi bir kayıp ve/veya hasar için sorumlu tutulamaz.

Web sitemizden, bu harici sitelere bağlantılar takip ederek diğer web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Yararlı ve etik web sitelerine yalnızca kaliteli bağlantılar sağlamaya çalışsak da, bu sitelerin içeriği ve doğası üzerinde herhangi bir kontrolümüz yoktur. Bu diğer web sitelerinde bulunan tüm içerikler için bir öneri ima etmez. Site sahipleri ve içerik, bir bağlantının kötüleşmesinden önce kaldırma fırsatını yakalamadan önce değişebilir.

Lütfen web sitemizden ayrıldığınızda, diğer sitelerin farklı gizlilik politikaları ve şartları olabileceğini unutmayın ki bu bizim kontrolümüz dışındadır. Herhangi bir işlem yapmadan önce bu sitelerin Gizlilik Politikalarını ve “Hizmet Şartlarını” kontrol ettiğinizden emin olun.

Onay

Web sitemizi kullanarak, bu feragatnamede belirtilen şartlara onay vermiş olursunuz.

Güncelleme

Bu belgeyi güncelleme, değiştirme veya herhangi bir değişiklik yapma gereği duyarsak, bu değişiklikler burada önemli bir şekilde yayımlanacaktır.